LYDIGSHAeLLA-LOGO-2.jpg
Hem Kommande seminarium Specialarrangemang Om Oss Kontakta Oss Länkar Genomförda
Hem Kommande seminarium Specialarrangemang Om Oss Kontakta Oss Länkar Genomförda

LYDIGSHÄLLA

Bakom detta varumärke står advokaterna Lena Isaksson och Ulf Holst. Vi arbetar båda inom humanjuridiken och har vårt huvudkontor i Umeå. Vi har alltid uppskattat utlandskurser men har undan för undan börjat tycka att kurserna borde kunna göras både billigare och bättre.

Sagt och gjort... 2010 sjösatte vi vårt första utlandsseminarium, på Malta, ön som har blivit något av vår hemmaplan. Stor succé; många nöjda deltagare och önskemål om mer. Och sen har det rullat på. Malta, Budapest, New York, Dublin... Inriktning på brottmål- straffprocess så här långt; försvararrollen, förhörsteknik, ekobrott- och skatteprocess. Genomgående välbesökta seminarier och väldigt positiva omdömen.

Vi tror att vi kan erbjuda kvalité i våra seminarier. Vi anlitar de seminarieledare vi själva vill lyssna till. Undervisningen är 100 % seriös och vi fuskar inte med tiderna. 18 timmar är 18 timmar. Deltagarna i våra seminarier ska ha med sig verktyg hem att använda i deras juridiska vardag. Vi arbetar efter måttot "Kollega till kollega" och tror att vi vet vad Ni vill ha. Vi är också väldigt noga med att lyssna efter Era önskemål.

Vi ligger medvetet lågt vad gäller kursavgiften. Jämför gärna! Även andra kostnader försöker vi hållla nere. Mellanhänder undviker vi så långt som möjligt och resmålen försöker vi hitta inom rimliga gränser. Vi gör vårt bästa för att hitta något extra vid sidan av kursen på våra resmål eller så arrangerar vi något själva. En seriös kurs betyder inte att man inte kan ha lite trevligt på fritiden.

Lydigshälla är också i hög grad våra duktiga medarbetare; Eva Olovson och Siw Hendriks, konferenssekreterare som tar hand om såväl ekonomi, administration som värdinneskapet på plats på våra konferenser. Där hittar Ni dessutom alltid oss; advokaterna Lena Isaksson och Ulf Holst. Vi vill vara med både för att lära och se till att allt blir bra.

Redan nu upplever vi att våra gäster kommmer tillbaka, år efter år. Kurser och seminarier skapar ju nätverk bland deltagarna. Den som en gång varit gäst hos oss får alltid chansen att föranmäla sig till våra seminarier, ca en vecka innan en allmän inbjudan går ut. Vissa av våra seminarier har fulltecknats redan under den veckan.

Lydigshälla är en liten aktör på konferensmarknaden och så vill vi att det ska förbli. Vi hoppas kunna göra 2 - 3 seminarier om året och alltid se till att vi har kvalité i det vi gör. Vi hjälper dessutom gärna till att anordna Era utlandsarrrangemang; byråkonferenser, kick-offs och liknande.

Många undrar över namnet "Lydigshälla". Det är inte så spännande egentligen. Ulfs morfar hette Lydig. På hans mark, där vi senare har byggt vårt hus, fanns en hälla nere vid vattnet. Den hette då "Lydigshällan" bland fiskarna och gällde för att vara ett bra fiskeställe. Förhoppningsvis kan Lydigshälla vara Ert fiskeställe för kunskap och givande utlandsseminarier.

 


© Lydigshälla - Rådhusesplanaden 5A - 903 28 Umeå, Sverige (Sweden) - tel: +46 (0)90 18 44 44 - fax: +46 (0)90 18 44 49 - email: lydigshalla@lydigshalla.se