LYDIGSHAeLLA-LOGO-2.jpg
Hem Kommande seminarium Specialarrangemang Om Oss Kontakta Oss Länkar Genomförda
Hem Kommande seminarium Specialarrangemang Om Oss Kontakta Oss Länkar Genomförda

Låt oss arrangera Ert utlandsäventyr. Genom våra juridikseminarier har vi skaffat stor kunskap och värdefulla kontakter när det gäller att arrangera konferenser, seminarier och kurser. Vårt huvudsakliga resmål är den soliga ön Malta, men vi kan också arrangera på andra resmål ifall så önskas. Tillsammans kan vi säkert hitta en lösning som passar då vi skräddarsyr Ert arrangemang efter Era önskemål. 

Vi hjälper till med allt administrativt arbete runt Er konferens. Hör gärna av Er för en offert.

Vi är måna om att hjälpa till på alla sätt som gör att konferenserna blir effektiva och flyter smidigt - det är en viktig del av vistelsen. Har ni särskilda önskemål om service och hjälp lyssnar vi gärna för att få veta hur vi bäst kan hjälpa till.

Vi arrangerar stora som små seminarier, konferenser, kick-offs etc. med framför allt Malta som utgångspunkt.

På Malta har vi ett charterföretag och kan därför erbjuda sköna seglingar runt Maltas öar. Enligt vår och tidigare gästers mening finns det inget härligare sätt att uppleva Malta än från havet. Vi är nu inne på vårt 3:e år som charterföretag så vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att göra Din seglingsupplevelse oförglömlig. Vår egen seglingsbåt är stor, bekväm och av allra högsta kvalité. Genom vår samarbetspartner kan vi också ordna med fler båtar ifall så behövs. Vi seglar bara med erfarna skeppare ombord som hjälper till med allt som behövs för att göra seglingen så angenäm som möjligt för Er och Era gäster. Inga tidigare kunskaper om segling eller båtliv är nödvändiga.

Exempel på vad vi kan hjälpa till med

-      Sammanställning av inbjudningslistor/databaser

-      Inbjudan och registrering av deltagare

-      Ta emot anmälningar, skicka bekräftelser

-      Framställande av namnbrickor, deltagarlistor och övrigt material

-      Utskickande av material

-      Bokning av hotellrum, konferensrum, transfers och kringaktiviteter

-      Bokning av resor, genom samarbetspartners

-      Sekretariat under konferensen, registrering, värdar och värdinnor.

  


© Lydigshälla - Rådhusesplanaden 5A - 903 28 Umeå, Sverige (Sweden) - tel: +46 (0)90 18 44 44 - fax: +46 (0)90 18 44 49 - email: lydigshalla@lydigshalla.se