LYDIGSHAeLLA-LOGO-2.jpg
Hem Kommande seminarium Specialarrangemang Om Oss Kontakta Oss Länkar Genomförda

 

FÖRSVARARUPPDRAGET

MALTA, 13 - 16 SEPTEMBER 2012

SUCCÉ SEMINARIET FÖR TREDJE ÅRET!

Under de senaste åren har vi, Lydigshälla AB, genomfört ett antal seminarier på Malta som tagit sikte på de intressantaste straffprocessuella frågorna inom försvararuppdraget. Vi har fått ett fantastiskt gensvar och fulltecknade seminarierna med cirka 45 deltagare per tillfälle. Mycket positiva seminarieutvärderingar gör att vi nu åter igen inbjuder till seminariet på ”the Mediterranean’s hidden secret – Malta”.

Seriös kurs, trevligt resmål och bra pris. Tre ledstjärnor för arrangören; ”Lydigshälla AB”. Bakom detta bolag står advokaterna Lena Isaksson och Ulf Holst, båda verksamma med straffrätt i norra Sverige, framför allt i Umeå.

Föreläsare är Tomas Nilsson, advokat, delägare i Sju advokater, tidigare ordförande i Sveriges Advokatsamfund och Thomas Olsson, advokat, delägare i Advokatfirman Leif Silbersky, båda mycket erfarna, erkänt skickliga och kunniga försvarare.

Seminariet omfattar 18 timmar, (torsdag-söndag) och uppfyller kraven från Advokatsamfundet för hela 2012.

Seminarietform; Ett brett anslag på försvararuppdraget, ett försök att bjuda på ”guldkornen” och varna för ”fallgroparna”. Aktuella frågor inom straffrätten. Alltifrån förundersökning, förhandling, bevisvärdering, rättspraxis till resning. Se även Preliminärt Seminarieprogram.

Målgrupp; försvarare och målsägandebiträden med vilja att både lära och dela med sig – kollega till kollega - av egna erfarenheter.

Seminarieföreläsningar preliminärt tors; 15.00- 20.00, fre och lör; 08.00- 12.30 och 18.00- 20.00.

Kursdokumentation; tillhandahålls enbart elektroniskt, genom CD-skiva. Ta gärna med din laptop. Anslutning till el-nätet finns vid varje deltagares plats i seminarielokalen.

Boende; I år har vi valt att pröva på ett för oss nytt konferenshotell nämligen det 5 stjärniga hotellet Hilton i St Julians, http://www.hiltonmaltahotel.com/, ett av Maltas allra bästa hotell beläget direkt vid havet. Hotellet har bl.a. tre utomhuspooler, ett eget klippbad, den vackra marinan, en inomhuspool, tennisbana, gym, spa... Inom hotellområdet finns en prisbelönad thairestaurang, en bufférestaurang, en à la carte-restaurang som serverar Medelhavsrätter samt en bodega, där det serveras pasta och pizza. Dessutom finns det två barer samt en strandbar och en poolbar, där det serveras enklare rätter. På 22:a våningen i Hiltonskrapan finns också Maltas exklusivaste nattklubb Level 22. Ta hissen upp för en Mojito och njut av utsikten.

SER DET SPÄNNANDE UT?

Vi hoppas att Ni tycker det. Malta i september är flödande värme både på land, till sjöss och i vattnet. Kristallklart vatten, god mat och dryck, intressant sightseeing, lokala fiests och karnevaler. Malta är prisvärt i jämförelse med andra Medelhavsländer och det är en fördel att lokalbefolkningen pratar engelska. Besök gärna www.visitmalta.com och läs mer.

Vi hoppas att intresset är på topp, att Du snabbt anmäler Dig/Er och att vi ses på Malta! Intresset för detta seminarium är mycket stort. De senaste seminarierna övertecknades på cirka 1-2 veckor! Anmäl Dig snarast! Först till kvarn gäller, utan undantag och vi räknar med att bara hålla ett seminarium på Malta under 2012.

Malta

Som resmål för det här seminariet har vi valt det soliga och historiskt intressanta Malta.

.

re_1_image_object_small1.png

Hilton

Vi bor på 5 stjärniga hotellet Hilton Malta i St Julians, ett av Maltas allra bästa hotell med en mängd faciliteter såsom gym, spa, relax etc. Vi har bokat bra rum med havs- eller marinautsikt till alla.

re_1_image_object_small1.png

Utflykter/Segling

Utflyktsmålen på Malta är många och vi erbjuder guidade turer till Valletta och M'dina samt naturligtvis segling ifall vädret tillåter.


© Lydigshälla - Rådhusesplanaden 5A - 903 28 Umeå, Sverige (Sweden) - tel: +46 (0)90 18 44 44 - fax: +46 (0)90 18 44 49 - email: lydigshalla@lydigshalla.se